- Tytuł pełny:
- Kultura bezpieczeństwa w produkcji żywności : koncepcja i pomiar / Eugenia Czernyszewicz
- Autorzy:
- Czernyszewicz, Eugenia
- Współtwórcy:
- Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Lublin) pbl
- Wydawca:
- Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Rok wydania:
- copyright 2020
- Opis fizyczny:
- 207, [1] strona : ilustracje, wykresy ; 24 cm
- ISBN:
- 9788372593214
9788372593221 - Uwagi:
- Bibliografia, netografia na stronach 192-205
- Temat:
- Towaroznawstwo żywności
Bezpieczeństwo żywności
Łańcuch dostaw żywności
Produkcja roślinna
Produkcja żywności
Rolnictwo i leśnictwo
Inżynieria i technika
Gospodarka, ekonomia, finanse
#Towaroznawstwo żywności. - Gatunek / Forma:
- Książki
Publikacje naukowe
Monografia - UKD:
- 664
- Książka