Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kultura bezpieczeństwa w produkcji żywności : koncepcja i pomiar

Tytuł pełny:
Kultura bezpieczeństwa w produkcji żywności : koncepcja i pomiar / Eugenia Czernyszewicz
Autorzy:
Czernyszewicz, Eugenia
Współtwórcy:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Lublin) pbl
Wydawca:
Lublin : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Rok wydania:
copyright 2020
Opis fizyczny:
207, [1] strona : ilustracje, wykresy ; 24 cm
ISBN:
9788372593214
9788372593221
Uwagi:
Bibliografia, netografia na stronach 192-205
Temat:
Towaroznawstwo żywności
Bezpieczeństwo żywności
Łańcuch dostaw żywności
Produkcja roślinna
Produkcja żywności
Rolnictwo i leśnictwo
Inżynieria i technika
Gospodarka, ekonomia, finanse
#Towaroznawstwo żywności.
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje naukowe
Monografia
UKD:
664
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02118cam#a2200541#i#4500
001 0593200581389
003 LEG 004
005 20220620110120.4
008 201228s2020####pl#ad#######||0000|#pol#c
015 %a UWD 2020/42107
020 %a 9788372593214 %q (oprawa miękka)
020 %z 9788372593221 %q (e-book)
035 %a (OCoLC)1241603626
035 %a (PL)b1000000846214
035 %a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9911766739005606
035 %a 991052830453205066
040 %a WA N %c WA N %d WA N %d KR U %e PNN %d LEG 004
045 2 %b d2001 %b d2020
046 %k 2020
080 # %a 664
100 1 %a Czernyszewicz, Eugenia %e Autor
245 1 0 %a Kultura bezpieczeństwa w produkcji żywności : %b koncepcja i pomiar / %c Eugenia Czernyszewicz.
260 # %a Lublin : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie, %c copyright 2020.
300 %a 207, [1] strona : %b ilustracje, wykresy ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje naukowe
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia, netografia na stronach 192-205.
648 9 %a 2001- %2 DBN
650 9 %a Towaroznawstwo żywności
650 9 %a Bezpieczeństwo żywności %2 DBN
650 9 %a Łańcuch dostaw żywności %2 DBN
650 9 %a Produkcja roślinna %2 DBN
650 9 %a Produkcja żywności %2 DBN
655 9 %a Monografia %2 DBN
658 %a Rolnictwo i leśnictwo
658 %a Inżynieria i technika
658 %a Gospodarka, ekonomia, finanse
710 2 # %a Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Lublin) %e Wydawca %4 pbl
856 4 # %u https://luna.collegiumwitelona.pl/integro/site/recorddetail/0593200581389 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-7259-321-4 (oprawa miękka)
920 %z ISBN 978-83-7259-322-1 (e-book)
981 1 %a 664
990 %a #Towaroznawstwo żywności.
999 %b Tomek (17/08/2021) %c Tomek (17/08/2021 ; 000, 040, 080+, 650, 650+, 658+, 920, 980+, 981+, 990+) %d Tomek (17/08/2021) %r 2020 %c Tomek (05/10/2021 ; 658-, 658+)

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Lokalizacja:
Czytelnia Naukowa nr 2
Nr inwentarza:
Ks 87727
Położenie:
Czyt. TOWAROZNAWSTWO ŻYWNOŚCI
Status:
dostępna
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies

Prześlij opinię

Twoje opinie są dla nas bardzo ważne i mogą być niezwykle pomocne w pokazaniu nam, gdzie możemy dokonać ulepszeń. Bylibyśmy bardzo wdzięczni za poświęcenie kilku chwil na wypełnienie krótkiego formularza.

Formularz